Ontbijt Overig Recepten

Mango colada milkshake

Pauline Weuring is één van de grootste en bekende foodbloggers van Nederland én auteur van het immens populaire Voedselzandloper kookboek. Onlangs kwam haar tweede kookboek uit – simpelweg ‘Uit Pauline’s keuken’ genaamd – met het motto ‘Live, Love, Eat’.

Het is een energiek, persoonlijk en vrolijk boek geworden met de voor Pauline zo kenmerkende lichte fotografiestijl (dit keer zijn de foto’s gemaakt door Danielle Verkuijl), heel maakbare recepten en veel no-nonsense tips. Ik vind het heel knap om te zien dat Pauline zo trouw blijft aan haar stijl en met snelle, eenvoudige recepten weet te inspireren.

Ik maakte de mango colada milkshake uit het boek: een tropische shake met kokos en zoete mango. De ananas uit het recept verving ik voor een extra handje mango, maar voor de rest volgde ik braaf het recept van Pauline. Het resultaat was een heerlijk romige en fruitige shake die perfect is voor zonnige dagen. Vast ook erg lekker met wat verse basilicum of munt erdoor.

mango_colada_smoothie_TLT-1

1 glas

INGREDIËNTEN

1 handje bevroren mango
1 handje bevroren ananas (of extra mango, zoals ik deed)
100 ml kokosmelk
100 ml kokoswater
handje ijsklontjes

INSTRUCTIES

1. Meng alle ingrediënten in een blender tot een glad mengsel. Iets te dik? Voeg dan extra kokoswater toe. Drink meteen.

Related posts