Reportages

Behind the scenes: december 2015

Hoog tijd voor een kijkje achter de schermen!

tweede_druk_TLT

December begon voor mij heel bijzonder toen bekend werd dat er een tweede druk van All-day breakfast aan zou komen. Ik had nooit durven dromen dat dit überhaupt zou gebeuren, laat staan in minder dan twee maanden. Zó speciaal! Half januari ligt die tweede druk in de winkels en ik hoop dat iedereen vooral lekker uit mijn ontbijtboek blijft koken. Niks leukers dan #alldaybreakfastboek opzoeken op social media en al jullie heerlijke foto’s voorbij zien komen!

bart_denise_video

Afgelopen maand verscheen ook de video die ik met Bart van Olphen maakten voor zijn Fish Tales Youtube-kanaal. Ontzettend leuk om te doen. We maakten samen een ontbijt-mét-vis-gerecht uit All-day breakfast: de oeufs en cocotte met gerookte zalm en spinazie. Hier vind je de snelle Instagramvariant en via deze link bekijk je de video helemaal.

signeren_bookit_TLT-2

Begin december was het traditiegetrouw weer tijd voor de Michelin-sterren, die dit jaar – en dat was dan weer niet traditiegetrouw – in Amsterdam werden uitgereikt. In het DeLaMar theater waren de zenuwen bij de Nederlandse chefs goed voelbaar, maar gelukkig was het er goed nieuws: niemand verloor dit jaar een ster. Een unicum.
Een andere feestelijke gelegenheid was het allereerste Allerhande Kerstfestival in het sprookjesachtige Spoorwegmuseum in Utrecht, waar ik twee dagen op het podium werd geïnterviewd over de ontbijttrend. En natuurlijk signeerde ik er met liefde mijn boeken, net als op verschillende personeelsfeesten afgelopen maand.

acai_bowl_TLT2

Hier op TLT verschenen ook genoeg artikelen. Zo raadde ik nieuwe kookboeken aan, testte ik restaurant-bezorgdiensten, las ik nog meer nieuwe kookboeken en deed ik de jaarlijkse voorspellingen voor culinaire trends. Ben je benieuwd wat je in 2016 kan verwachten op eetgebied? Kijk dan vooral even hier.

kerst_TLT

Na heerlijke, relaxte feestdagen kijk ik nu terug op 2015. Wat was het een ontzettend intensief, liefdevol en speciaal jaar. Met een geweldige bruiloft én het verschijnen van mijn eerste kookboek, dat zo fijn is ontvangen. Ik sloot 2015 dan ook heel dankbaar en trots af en kan alleen maar hopen dat 2016 ook veel moois in petto heeft. Ik sta te popelen om nog veel meer lekkere recepten, restauranttips, trend en foto’s met je te delen en hoop van harte dat ik je ook dit jaar mag voorzien van culinaire inspiratie. Op een héérlijk nieuw jaar!

Related posts