Reportages

Behind the scenes: februari 2016

Tijd voor een kijkje achter de schermen afgelopen maand:

canon_NRC_Denise_TLT

Vorige maand vertelde ik er al iets over, maar nu kon ik de bijbehorende beelden ook laten zien. Voor het thema ‘eten’ van de fotografiewedstrijd van NRC, werd ik door Canon en Kamera-Express gefilmd over mijn werk. Ontzettend leuk om te doen! De volledige video kun je hier bekijken, evenals tien extra tips die ik geef op het gebied van food fotografie. Volgende week volgt het juryberaad met Evert Hermans (NRC), Ilvy Njiokiktjien, Sacha de Boer en Wilfried de Jong, waarbij we een winnaar uit alle foto-inzendingen zullen kiezen.

olofs_amsterdam_TLT

Ik at in februari regelmatig buiten de deur, o.a. bij pop-up restaurant Olof’s, in een prachtige kapel aan de Zeedijk bij Centraal Station. In deze post lees je meer over het diner bij Olof’s, maar ook over 9 andere nieuwe restaurants in Amsterdam die je wat mij betreft echt niet mag missen.

wilde_zwijnen_amsterdam_TLT

Eén van mijn oude favorieten blijft Wilde Zwijnen in Amsterdam Oost. Daar vierden we afgelopen maand dat het precies 1 jaar geleden was dat ik ten huwelijk werd gevraagd. Bizar hoe snel de tijd vliegt!

chix_gent_TLT

Hier op TLT deelde ik de leukste adressen in Gent (plan dat weekendje weg dus maar in!), maar recenseerde ik ook vier fijne nieuwe kookboeken.

nieuwe_plannen_TLT

En over nieuwe kookboeken gesproken: achter de schermen ben ik daar ook héél druk mee bezig… In deze post lees je meer over mijn nieuwe plannen. Geweldig leuk én heel spannend!

all_day_breakfast_collage_TLT

Gelukkig is er ook nog volop aandacht voor All-day breakfast. Zo fijn is dat! Deze maand staat er bijvoorbeeld een receptpublicatie in Glamour, online verschijnen er nog steeds nieuwe reviews (deze bijvoorbeeld) en soms kan ik het gewoon niet laten de allerleukste lezersfoto’s te delen. Aankomende maand zul je mijn ontbijtboek trouwens ook op heel nieuwe plekken zien liggen. Precies op tijd voor het paasontbijt!

Related posts