Reportages

Een nieuw jaar + bijzonder nieuws

And… we’re back! 

Het nieuwe jaar is begonnen en datzelfde geldt voor mij, want mijn zwangerschapsverlof is nu écht afgelopen. En dat komt goed uit, want na een periode fulltime knuffelen, troosten, voeden, verschonen, vertederen, nog meer knuffelen, nog meer troosten (want: kindje met pittige refluxziekte, zó zielig!), pronken met m’n lieve baby en niet zoveel slapen (understatement), heb ik enorme zin om weer aan de slag te gaan.

En om het nieuwe jaar maar meteen goed te beginnen, heb ik een heel fijn nieuwtje, want één van mijn zakelijke dromen gaat binnenkort in vervulling. Er verschijnt namelijk voor het eerst een vertaling van mijn boek!

Begin 2018 wordt mijn eerste kookboek ‘All-day breakfast’ in Duitsland uitgegeven onder de naam ‘Von der kunst, von morgens bis abends zu frühstücken’. De titel en cover zijn nog even wennen (om over mijn Duits maar niet te spreken), maar wat vind ik dit geweldig. Pardon: sehr toll. Maar écht!

 

cover cookbook all day breakfast Duitsland Germany

(links: originele Nederlandse cover, rechts: Duitse cover)

 

En verder? Het komende jaar kun je hier op the All-day kitchen weer veel recepten verwachten, maar ook recensies van de lekkerste kookboeken, mijn lievelingsadressen en interessante foodtrends. En regelmatig een kijkje achter de schermen natuurlijk, want er komen weer genoeg leuke projecten aan.

Op een heerlijk 2018!

X Denise

Related posts

No Comments

Leave a Reply