Reportages

Behind the scenes: juli 2015

Een kijkje achter de schermen afgelopen maand:

cradam_amsterdam_TLT

Ik at in juli eindelijk weer eens bij Café Restarant Amsterdam en wat blijft dat toch een fijne plek. Ik kies eigenlijk altijd voor de steak tartare, die wat mij betreft de beste van Amsterdam is. Knapperige friet en goede mayonaise erbij: niks meer aan doen. Een nieuw adres dat ik ontdekte was Stilleven in Breda. In dit lieflijke, tikkeltje ouderwetse zaakje in Breda genoot ik van een heerlijk broodje brie met aardbei en perfecte koffie (mét tumtummetjes!). Echt een aanrader als je ooit in Breda bent.

all_day_breakfast_TLT

Momenteel werk ik aan de aller-, allerlaatste aanpassingen voor het All-day breakfast boek. En hierboven krijgen jullie meteen een eerste (iPhone) mini-sneak preview! Het voelt best onwerkelijk dat het straks wordt gedrukt en over 2 maanden gewoon in de winkels ligt. Extra leuk is dat je het nu al kunt bestellen, zodat je mijn ontbijt- en brunchboek begin oktober als eerste in huis hebt.

editie_nl_denise_jpg

Ondertussen gaf ik afgelopen maand ook de eerste interviews rondom het boek: zo leuk om te doen! En verscheen ik zomaar ook bij Editie NL om meer te vertellen over de ontbijttrend en All-day breakfast. Je kunt de aflevering hier terugkijken.

USA_TLT

Na de immense drukte van de afgelopen maanden was het heerlijk om een weekje te ontspannen in Amerika. En om daar heel goed te eten natuurlijk. Bovendien was het een mooie manier om nog even te relaxen voor onze bruiloft eind deze maand. Onvoorstelbaar hoe snel de tijd is gegaan en hoe dichtbij het huwelijk nu komt. Zó spannend en bijzonder!

polenta_sarah_britton_TLT

Hier op TLT schreef ik een recensie van Sarah Britton’s ‘My New Roots’ en deelde ik het recept voor de polenta met gekaramelliseerde venkel: een echte aanrader. Ook plaatste ik vier zalige zomerse zoetigheden die je écht eens moet proberen. Van een frisse citroenmousse met limoncello tot romig chocolade-ijs zonder ijsmachine.

Related posts