Reportages

Behind the scenes: oktober 2015

Hoog tijd voor een kijkje achter de schermen afgelopen maand:

collage_all_day_breakfast

Oktober stond voor mij – vast niet verrassend – vooral in het teken van de lancering van All-day breakfast. Over het persontbijt heb je hier al eerder kunnen lezen en ik kijk nog steeds met een onwijs fijn gevoel op die ochtend terug. Minstens even leuk is het om op social media te zien wat jullie allemaal uit mijn ontbijtboek maken (deel vooral via #alldaybreakfastboek!). Een collage als hierboven zegt voor mij alles: daar doe ik het voor!  

Schermafbeelding-2015-10-27-om-08.57.30

Daarnaast ben ik heel dankbaar voor alle media-aandacht rondom het boek. In deze post las je er al iets over, maar ik verscheen deze maand ook nog in de nieuwste Santé, op Radio 1 én er verschenen geweldig fijne recensies van o.a. Pauline, Susan, Sabine en Karin online. Heel bijzonder!

denise_food_inspiration_days

Onwijs leuk vond ik het om afgelopen maand één van de sprekers te zijn op de Food Inspiration Days in Veghel. Tijdens dit jaarlijkse hospitality evenement sprak ik voor 1.100 man over de ontbijttrend en mijn boek. Wat een positieve energie hangt er altijd tijdens de Days en wat een topteam achter de schermen. Zelf deed ik zeker ook inspiratie op, vooral het vernieuwende hotelconcept Zoku, de wilskracht van Marc Herremans en het aanstekelijke enthousiasme van Martijn en Virginie maakten indruk.

good_food_Book

Niet alleen mijn eigen boek verscheen deze maand: ook het nieuwste Good Food Book lag op de mat. In dit boek vind je 50 recepten van bekende Nederlandse chef-koks en foodies, die zich allemaal belangeloos hebben ingezet voor het goede doel. Elk verkocht levert namelijk 40 schoolmaaltijden op voor kinderen in Malawi. Ik vond het bijzonder om aan zo’n mooi project een bijdrage te mogen leveren. Het allereerste recept in het boek (hoe kan het ook anders: een ontbijtrecept) is van mijn hand.

tony_chocolonely_cheesecake

Nog meer post: de nieuwste limited edition van Tony Chocolonely, waar door half Nederland altijd reikhalzend naar wordt uitgekeken. Melk-citroen-cheesecake, met krokante stukjes koek, yoghurtcrunch en een subtiel zuurtje. Dikke aanrader, als je het mij vraagt. Deze breakfast box van Alfredo Gonzales was dan misschien niet zo culinair, maar wél heel toepasselijk.

bart_fishtales_denise-400x400

Vorige week stond ik samen met Bart van Olphen van Fish Tales in zijn studio, om een bijzonder leuke video op te nemen. Bart ken je wellicht van zijn geweldige viskookboeken of van zijn beroemde Instagram-filmpjes, die hij nu ook voor Jamie Oliver’s Foodtube maakt. En natuurlijk van de fantastische Fish Tales producten, die langzaam Nederland en de rest van de wereld veroveren. Het resultaat van onze samenwerking zie je binnenkort online verschijnen!

pancakes-400x400

En ja: hij is vanaf nu verkrijgbaar! De nieuwste FoodWeLove-box die vanaf 10 november zal worden verstuurd. Helemaal in het teken van All day breakfast en hoogstpersoonlijk samengesteld door mij. De inhoud verklappen we nog even niet, maar reken op verrukkelijke ontbijt- en brunchproducten die nét even anders zijn. De foto hierboven geeft alvast een hint. De box is ook te bestellen als je geen abonnement hebt (leuk als cadeau!) of – mocht je ‘m nog niet hebben – als speciale aanbieding in combinatie met mijn boek.

Related posts