Recepten Reportages

Dit najaar: Oh Baby!

Het is altijd weer een onwijs spannend moment wanneer ik de titel en cover van een nieuw boek mag delen. En nu is het zover, want dit najaar ligt mijn derde boek ‘Oh Baby!’ in de winkels.

 

Oh Baby!

 

En dít is de cover. Tadaaaaa:

 

Oh Baby Denise Kortlever cover 3d Oh Baby Denise Kortlever cover

 

In het boek laat ik zien hoe je tijdens je zwangerschap (én nog heel lang daarna!) gevarieerd, makkelijk, gezond en vooral waanzinnig lekker kunt blijven eten.

Van snelle maaltijdsalades die goed zijn voor jezelf en je baby tot zalige eenpersoons triple chocolate cookies voor je zwangere cravings. Maar ook lichte powermeals voor als je last hebt van misselijkheid en – heel fijn! – zwangerproof sushi, cocktails en filet américain. En wat dacht je van de ideale maaltijden om vast vooruit te koken voor in de drukke kraamtijd?

In Oh Baby! geen lijstjes met wat je allemaal niet mag, maar juist heel veel verrukkelijke inspiratie om die negen maanden heerlijk door te komen!

Oh Baby! verschijnt bij uitgeverij Unieboek | Het Spectrum en ligt vanaf oktober 2018 in de (digitale) winkels. En superleuk: je kunt ‘m nu al reserveren bij Bol.com, zodat jij (of je zwangere vriendin, zus, buurvrouw, collega, nicht) ‘m straks als allereerste in huis hebt.

 

Meer weten? Hier lees je wat er allemaal bij het maken van een kookboek komt kijken.

BewarenBewaren

Related posts