Reportages

Lancering & perslunch ‘Oh baby!’

lancering_oh_baby1

lancering_oh_baby1

 

Je hebt het wellicht al voorbij zien komen op social media, want afgelopen dinsdag was het dan zover: de lancering van mijn derde boek ‘Oh baby!’.

Deze spannende dag begon gelukkig al hartstikke goed met een interview over het boek op Lindanieuws. Tijdens een perslunch met 25 inspirerende vrouwen (waaronder vier zwangeren) werd Oh baby! vervolgens officieel gelanceerd en proefden we allerlei gerechten uit het boek.

Ik koos voor een mooie locatie aan de Amsterdamse Keizersgracht, die helemaal paste bij het event zoals ik dat in mijn hoofd had. Met uiteraard een hele lange tafel, die helemaal in stijl werd gedekt. Met mijn halve servieskast, perfect bijpassende menukaartjes van Hipdesign en – mijn persoonlijke favoriet – servetten die stiekem hydrofiele luiers van Jollein waren. Een kleine knipoog naar het boekthema. De geweldige verse bloemen kwamen van mooiwatbloemendoen.nl en de Wunderkammer, die ook de gerbera’s leverden voor op de borden. De gerbera wordt ook wel de geboortebloem genoemd, dus ook dat leek me erg toepasselijk.

 

lancering_oh_baby3-1

lancering_oh_baby6-1

(bovenstaande foto: Jildau van der Meulen)

 

We proefden gerechten uit verschillende hoofdstukken in het boek: een licht wortelsoepje voor als je last hebt van misselijkheid, een voedzame maaltijdsalade met geroosterde radijsjes, zwangerproof sushi en mocktails én citroentoetjes voor de zwangere cravings.

Wat een feest om zoveel leuke, diverse vrouwen bij elkaar aan tafel te hebben en wat fijn dat het zo’n heerlijk ongedwongen sfeer opleverde! Print en online, moeders, zwangeren, foodies… het bleek een ontzettend leuke mix.

 

lancering_oh_baby8

lancering_oh_baby8

lancering_oh_baby8

(bovenstaande foto’s: Jildau van der Meulen)

 

De aanwezigen gingen naar huis met een fijne goodiebag, waar naast bovengenoemde items ook een setje ansichtkaarten (van Jollein) en gerbera-swaddle (van mooiwatbloemendoen.nl) in zat. Én het Oh baby! boek natuurlijk!

 

lancering_oh_baby8

 

Oh baby, wat een fijne middag! Na alle hectiek en voorbereidingen ben ik nu vooral dankbaar voor zo’n mooi event en geniet ik de komende dagen nog even na. Ik had me geen mooiere “boekgeboorte” kunnen wensen!

 

Related posts