Reportages

Persoonlijk: terug van verlof

terug van verlof

Naast heel veel recepten, vind je hier maandelijks een persoonlijke update. Met een kijkje achter de schermen van mijn werk én in mijn privéleven. 

Inmiddels is het alweer bijna september en dat betekent dat ik vanaf volgende week weer volop aan het werk ga. De afgelopen weken heb ik de laptop er af en toe bij gepakt en maakte ik achter de schermen alvast plannen voor de komende tijd. Maar écht beginnen doe ik volgende week. En ik heb er onwijs veel zin in!

Voor mijn bevalling had ik flink vooruit gewerkt, zodat ik vrij lang met verlof zou kunnen. Dat had ik de vorige keer best gemist en ik ben oprecht blij dat het me de dit keer wel is gelukt. Die eerste weken met een baby gaan zo belachelijk snel, dat ik er met volle aandacht van wilde genieten. Als ondernemer lopen werk en privé normaal vaak in elkaar over, dus deze periode was echt speciaal voor ons nieuwe gezin. Samen bewust meemaken hoe Kate Jolie van een mini, slapende newborn een intens vrolijk en alert meisje werd dat niets wil missen van het leven. Hoe haar grote broer haar de allerliefste vindt. En hoe wij als vanzelf in onze rol als ouders van twee kindjes groeiden. Al vind ik het op sommige dagen ook nog best aanpoten!

Een buitenlandse vakantie zat er vanwege diezelfde baby en uiteraard Covid niet in, maar gelukkig bleek een zomer in Nederland helemaal niet verkeerd. Zelfs met matig weer was Zeeland enorm genieten en een weekend met z’n tweetjes naar Zwolle voelde als een week bijkomen. 

En hoewel de situatie rondom corona spannend blijft, lijkt het gewone leven toch steeds meer te beginnen. James gaat voor het eerst naar de peuterspeelzaal, Kate Jolie mee naar de oppas en ik ga aan de slag met heel veel eetinspiratie én nieuwe werkplannen. En daar heb ik zoveel zin in. Binnenkort deel ik hier alvast wat meer, dus stay tuned! 

Liefs,
Denise

Wil je voortaan helemaal niets missen? Schrijf je dan in voor de maandelijkse nieuwsbrief!

Related posts