Recepten Reportages

Speciale editie ‘All-day bowls’ bij Albert Heijn

all_day_bowls_denise_kortlever_AH-2

all_day_bowls_denise_kortlever_AH-2

 

Het duurt nog maar twee weken totdat mijn derde boek ‘Oh baby!’ verschijnt, maar voor die tijd heb ik eerst nog iets anders leuks dat ik ein-de-lijk met jullie kan delen. Iets heel leuks, mag ik wel zeggen. Want wat vind ik dit een ontzettende grote eer!

De komende twee weken is er een speciale uitgave van mijn tweede boek ‘All-day bowls’ te koop bij 700(!) Albert Heijn winkels in Nederland! Hoe bijzonder is dat?!

All-day bowls – mijn kookboek met de allerlekkerste gerechten in een kom – verscheen alweer twee jaar geleden en voor deze tijdelijke actie is er een kleinere versie van het boek gemaakt. Nog steeds met hardcover, precies dezelfde inhoud en dus dezelfde recepten. Maar dan een stukje kleiner, met nieuwe coverfoto én voor een heel zacht prijsje: maar 10 euro. Ja ja, dat lees je goed.

Het boek staat in een compleet Bowl-schap, met allerlei leuke kommen en schalen. Die zijn niet door mij ontworpen, maar ik ben wél erg enthousiast omdat dit servies in de vaatwasser, magnetron en oven (ja echt!) kan en vooral de lichte kleuren vind ik echt prachtig.

Het boek is alleen de komende twee weken verkrijgbaar en op=op, dus mocht je ‘All-day Bowls’ nog niet in huis hebben (of gewoon graag ook een exemplaar met andere cover willen): grijp dan snel je kans! En vergeet vooral niet een fotootje met #alldaybowls te delen, want ik vind niks leukers dan zien waar mijn boek belandt.

 

all_day_bowls_denise_kortlever_AH

all_day_bowls_denise_kortlever_AH

 

Related posts

  • Elles Nijland
    05/10/2018 at 6:23 pm

    Hey,
    Met een kleinere versie bedoel je dan echt alleen het formaat? Dus wel alle recepten maar dan in een kleiner formaat gebundeld? Of staan er ook minder recepten in deze versie? Groetjes, Elles

    • Denise | The All-day kitchen
      06/10/2018 at 1:11 pm

      Puur het formaat! Het boek is een exacte kopie, alleen dan een formaatje kleiner en met andere cover.