Reportages

Persoonlijk: een zwangerschapsupdate

zwangerschapsupdate dubai

Naast heel veel recepten, vind je hier maandelijks een persoonlijke update. Met een kijkje achter de schermen van mijn werk én in mijn privéleven. 

In de vorige update maakte ik mijn zwangerschap bekend en inmiddels ben ik alweer in het derde trimester beland. Wat gaat het toch bizar snel, zeker zo’n tweede keer.

In december waren we met z’n tweetjes in Dubai voor een heuse babymoon. En dat beviel boven verwachting goed. Niet alleen omdat het heel fijn was alle tijd voor elkaar te hebben na een hectische periode, maar ook omdat het in Dubai heerlijk eten en overnachten bleek. In deze post kun je mijn favoriete adressen vinden.

baby bump

En waar ik in de vorige update nog een klein bolletje had dat de meeste mensen niet eens zagen, is er inmiddels toch echt een heuse baby bump zichtbaar. Een buik waarin druk wordt bewogen en ik vind al dat getrappel maar wát gezellig. Ik weet dat er genoeg vrouwen zijn die er niets aan vinden, maar ik vind zwanger zijn oprecht heerlijk. Ik geniet van alle bewegingen (tot nu toe is het net zo’n druktemaker als haar grote broer!), van mijn groeiende buik, van het kopen van veel te veel babykleertjes en van het voorzichtige verheugen.

Dat wil niet zeggen dat het alleen maar geweldig gaat. Ik heb regelmatig harde buiken en ook qua energieniveau moet ik écht een stapje terugdoen. Bovendien loopt ons kleine meisje achter qua groei, waardoor we flink wat extra echo’s en onderzoeken in het ziekenhuis hebben. Voorlopig doet ze het nog prima in mijn buik, maar elke echo is spannend en echt onbezorgd zal deze zwangerschap wel nooit worden.

Dat is ook de reden dat ik wat eerder met verlof ga dan oorspronkelijk gepland. Hoewel ik het nu al bewust iets kalmer aan doe, zal wat extra rust mij en het kleine meisje in mijn buik vast goed doen. Mijn zoontje kwam bovendien een maandje eerder dan verwacht, dus de eerste keer heb ik überhaupt geen zwangerschapsverlof gehad. En dat is iets wat ik best heb gemist, zeker toen er daarna een pittige babytijd volgde. Dus dit keer neem ik het zekere voor het onzekere!

Nu eerst nog een maand knallen, om achter de schermen alle projecten af te ronden. En om voor jullie genoeg heerlijke content te maken, zodat hier de komende maanden heel regelmatig iets lekkers zal verschijnen.

Liefs,
Denise 

Wil je voortaan helemaal niets missen? Schrijf je dan in voor de maandelijkse nieuwsbrief!

Related posts