Reportages

Persoonlijk: het blijft onvoorstelbaar (& een e-book)

Naast heel veel recepten, vind je hier maandelijks een persoonlijke update. Met een kijkje achter de schermen van mijn werk én in mijn privéleven. 

Inmiddels is het alweer eind oktober. Zo bizar: in maart had ik nooit gedacht dat we het in deze periode nog zouden hebben over lockdowns en mondkapjes. Onvoorstelbaar blijft het. En bizar genoeg gaat het gewone leven veelal ook gewoon door. Gek hoe dat werkt.   

Zo ben ik o.a. druk met The All-day Academy, waar ik de vorige keer al iets over schreef. Ik had een fotoshoot en ging een dag met een videograaf aan de slag. Binnenkort laat ik daar vast meer van zien.
En ik lanceerde deze maand ook nog mijn allereerste e-book: ‘De 5 dingen die niemand je vertelt over foodfotografie & styling’. Met alles wat ik tien jaar geleden heel graag had willen weten toen ik begon. Je kunt ‘m nog steeds gratis downloaden, net als heel veel anderen inmiddels hebben gedaan (zó leuk!). 

Ik houd enorm van afwisseling in m’n werk. Zo’n nieuw project naast andere werkzaamheden zorgt echt voor nieuwe energie, merk ik. Hoewel ik het best spannend vond (en vind) om iets nieuws te lanceren, maar ook dat hoort erbij. Net als flink wat extra uurtjes maken in de avonden/weekenden. Jullie reacties zijn in ieder geval geweldig. En wees gerust: als jij nou niks hebt met foodfotografie en styling en hier puur voor de recepten bent: dat geldt voor het overgrote merendeel hier. Vandaar ook dat ik hier gewoon recepten en eettips blijf delen. En er komen nog genoeg andere projecten aan. No worries!

Zorgen heb ik overigens wel over de impact van de almaar grotere coronacrisis. Hoe zwaar dat voor de zorg is (waar verschillende familieleden zich elke dag weer keihard inzetten voor alle patiënten). Maar ook voor sectoren als de horeca, waar ik zakelijk en privé normaal ontzettend veel kom. Ik bestel me suf bij lokale ondernemers en probeer met “support your locals” een klein steentje bij te dragen. En dan maar hopen dat dit genoeg blijkt, want het zijn zulke onzekere tijden. 

Nu horecabezoek er even niet in zit, ga ik zelf wat vaker de natuur in. In het weekend was een koffie buiten de deur altijd vaste prik, maar nu halen we die koffie to-go tijdens een wandeling met de kindjes. En eerlijk gezegd vind ik dat onwijs fijn. James kan lekker uitrazen, wij krijgen wat frisse lucht. Echt iets wat ik er in probeer te houden. Ook na deze gekke tijden. 

Liefs, Denise

Wil je voortaan helemaal niets missen? Schrijf je dan in voor de maandelijkse nieuwsbrief

Related posts