Reportages

Persoonlijk: ik ga met verlof

About to pop!

Naast heel veel recepten, vind je hier maandelijks een persoonlijke update. Met een kijkje achter de schermen van mijn werk én in mijn privéleven. 

Vorige maand schreef ik hier al dat ik wat eerder dan gepland met verlof zou gaan. En hoe onwerkelijk ook: nu is het dan al zover. Vanaf volgende week ben ik officieel een paar maanden met verlof. Dat voelt gek, maar tegelijk heel welkom. Ik merk dat ik er fysiek écht aan toe ben.

Ik hoop dat wat extra rust de komende weken het kleintje in mijn buik nog even flink laat groeien. Afgewisseld met uitingen van nesteldrang (volop aanwezig!) natuurlijk en al die dingen waar ik in verlof eindelijk eens tijd voor hoop te hebben. En natuurlijk wil ik ook de vriezer weer vol koken met lekkere maaltijden voor in de kraamperiode. In mijn boek ‘Oh baby!’ schreef ik al hoe goed dat de vorige keer was bevallen en ik zal achteraf zeker mijn favoriete invriesmaaltijden met jullie delen.

Wat mijn verlof voor deze site betekent? Niet zoveel eigenlijk. Ik heb de afgelopen maanden hard vooruit gewerkt. Niet alleen om alle projecten achter de schermen af te ronden, maar zeker ook om heel veel lekkere content voor thealldaykitchen.com te maken. Er zal hier dus gewoon wekelijks een nieuw recept verschijnen. En ik beloof je: er zit zoveel heerlijks bij! Mijn favoriete nieuwe curry bijvoorbeeld, maar ook het lekkerste broodje van de wereld en supersnelle lichte desserts.

Wanneer ik de tijd kan vinden, ben ik zeker van plan om hier af en toe een persoonlijke update te plaatsen. En sowieso kun je me natuurlijk volgen via Instagram. Ik ben daar de komende tijd wellicht iets minder actief dan normaal, maar ik zal genoeg kijkjes achter de schermen delen!

Liefs,
Denise

Wil je voortaan helemaal niets missen? Schrijf je dan in voor de maandelijkse nieuwsbrief! Elke maand verloot ik onder alle ontvangers één van mijn kookboeken.

Related posts